Haar, het sieraad van ons vrouwen

Haar, het sieraad van ons vrouwen

Mooi gezond haar, of het nu kort of lang wordt gedragen, is voor de meeste vrouwen bijzonder belangrijk. Op het moment dat vrouwen in de overgang geraken, neemt de productie van het hormoon oestrogeen tot wel 80% af. Dit resulteert in dunner, doffer en minder haargroei dan voor de menopauze het geval was. Als vrouw merk je dit op doordat je meer haar verliest (het lijkt wel alsof constant de haren om je heen dwarrelen). Anderzijds groeit er “ineens” meer, hardnekkig dik haar op plekken waar dit ongewenst is, zoals op de kin, buik, bovenbenen. Dit proces kan al in gang treden na het dertigste levensjaar!. Veel vrouwen zijn op dat moment absoluut nog niet toe aan het veranderende beeld wat hun haar vertoont. Er valt iets aan te doen echter, in de vorm van clip-in haar extensies.

Prachtig surrogaat

Clip-in haar extensies zijn haarwerken, vervaardigd van kunsthaar. De extensies kunnen bestaan uit meerdere lagen (wat aan te bevelen is voor het verkrijgen van een natuurlijk effect) en zijn d.m.v. “clips” aan de haargrens aan te brengen. De haar extensies zijn natuurlijk te koop in vele kleurschakeringen, zodat het “nieuwe haar” naadloos aansluit bij het originele haar. Het mooiste resultaat valt te behalen indien het eigen haar volledig in de kleur van de extensie wordt geverfd (andersom is niet direct mogelijk).

Natuurlijk kan het “kunsthaar” in ieder gewenst model geknipt worden, het zal dan uiteraard eerst aan de scalp toegebracht moeten worden.

Ook de toename van het aantal kilo’s wordt lastiger te bestrijden vanaf de menupauze. Binnen Beaustyle helpen wij u graag verder met onze dieetproducten.

Share this post