Nederlandse mode ontwerpers

Nederlandse mode ontwerpers

Een miskende groep

Wanneer je rondkijkt in het kledingwereldje zal jouw aandacht doorgaans worden getrokken naar de buitenlandse mode ontwerpers. De grote merken als Chanel en Dolce&Gabbana zijn overbekend, en hun producten worden wereldwijd verkocht. Deze bekende ontwerpers bevinden zich doorgaans in landen als Frankrijk en Italië. Hun producten koop je bij hun eigen verkooppunten, en bijvoorbeeld op de PC Hooftstraat. Je zou haast vergeten dat er ook geweldige mode ontwerpers in Nederland actief zijn. Zij produceren jaarlijks een mooie mode collectie die zijn oorsprong vindt op eigen Hollandse bodem. Ontwerpers als Marlies Dekkers doen steeds meer hun best om de Nederlandse markt te bereiken met mooi vormgegeven lingerie en badkleding, maar op de een of andere manier dragen Nederlanders deze kleding nog niet in de mate waarin ze buitenlandse designers kleding dragen.

De kracht van Nederlandse ontwerpers
Waar je geen rekening mee houdt wanneer je kleding koopt van buitenlandse ontwerpers is dat zij hun kleding vaak afstemmen op de maten van de dames en heren in het land waar ze gevestigd zijn. Kijk maar eens heel goed om je heen wanneer je in het buitenland bent. Hollanders herken je gelijk. Ze zijn namelijk heel anders gebouwd dan bijvoorbeeld Italianen. Italiaanse vrouwen zijn doorgaans veel tengerder en ook kleiner van gestalte. Waarom zou je dan designers kleding gaan kopen die is ontworpen voor een Italiaanse vrouw? De kracht van een Nederlandse ontwerper is juist dat hun kleding is ontworpen voor Nederlandse vrouwen, met echte rondingen, en met een Hollands postuur.

De kracht van exclusiviteit
Wanneer jij kleding draagt van Nederlandse mode ontwerpers weet je dus zeker dat je er goed gekleed uitziet. Bovendien ben je er dan ook van verzekerd dat jouw kleding zich onderscheidt van de marge. Jouw kleding straalt een zekere klasse uit, die je niet bij iedereen terug ziet. Wanneer jij kleding draagt die is ontworpen door een Nederlandse mode ontwerper ben je in het bezit van een exclusief kledingstuk. En juist dat voelt zo goed wanneer je op het strand ligt, of flaneert op de boulevard. Ook wanneer je ondermode en lingerie koopt die van Nederlandse bodem is weet je zeker dat jouw lingerie is afgestemd op jouw postuur, en niet op dat van een Italiaanse dame. Je ziet er goed uit, en je voelt je nog beter in mode van Nederlandse ontwerpers. Bekijk ook onze eigen acties.

Share this post