Voedingsadvies

Voedingsadvies & Supp Bioradix

Bioradix : Een gamma van hoogwaardige planten- en kruidenextracten (fytotherapie) om uw gezondheid te ondersteunen en het afslankingsproces te bevorderen. Ontwikkelde door een team van apothekers en herboristen.

Bioradix NV is fabrikant van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen.

Ze leggen zich toe op kwaliteitsvolle plantenextracten, koudgeperste oliën in plantaardige capsules, nutraceuticals, alsook bio-actieve verzorgingsproducten.

Een team van experten staat borg voor een voortdurende evaluatie. Onafhankelijke labo’s onderwerpen de Bioradix producten regelmatig aan strenge controles. Zo verzekeren ze ons continu van de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons assortiment.

Beaustyle voedingsadvies : Bioradix natuurlijke voedingsupplementen.

Fytotherapie

Fytotherapie heeft als doel de gezondheid te ondersteunen of te bevorderen door middel van het toepassen van planten en kruiden. Eeuwenoude kruidentradities en de wetenschappelijke informatie over deze kruiden vormen de basis van het fytoShop gamma van Bioradix.

Voordelen van de fytoShop-producten van Bioradix:

• hoofdzakelijk inheemse planten en kruiden• vrij van toxische bestanddelen• koude extractie garandeert optimaal behoud van vitaminen, mineralen én enzymen• snelle opname van actieve bestanddelen • milde fytotherapie zonder schadelijke nevenwerkingen

Bioradix, geworteld in de natuur

Bioradix NV is fabrikant van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen.

Wij leggen ons toe op kwaliteitsvolle plantenextracten, koudgeperste oliën in plantaardige capsules, nutraceuticals, alsook bio-actieve verzorgingsproducten.
Meer dan 30 jaar ervaring samen met eeuwenoude tradities en hedendaagse wetenschappelijke kennis vormen de basis van onze productenportfolio.

Een team van experten staat borg voor een voortdurende evaluatie. Onafhankelijke labo’s onderwerpen onze producten regelmatig aan strenge controles. Zo verzekeren wij ons continu van de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons assortiment.
Bioradix NV kan zijn productenportfolio voor u in alle gewenste vormen en maten aanbieden. Indien gewenst kunnen wij u eveneens bijstaan in het ontwikkelen van teksten, etiketten, doosjes en bijsluiters