Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen

Gelaatsbehandelingen of gelaatsverzorgingen zijn een heerlijke oppepper voor uw huid. Bij alle behandelingen worden de producten die wij gebruiken aangepast aan uw huidtype. Beaustyle Schoonheidsinstituut biedt een scala aan exclusieve gelaatsverzorgingen Wij werken met de nieuwste apparatuur, geven u persoonlijke aandacht en stemmen de behandeling feilloos af op uw huidtype.

Gunter en Evie 133

In ons schoonheidsinstituut bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige gelaatsverzorging die is afgestemd op uw wensen en die een oplossing biedt voor uw huidprobleem.

U hebt de keuze uit een basis gelaatsverzorging, een klassieke gelaatsverzorging of een luxe gelaatsverzorging.

Wilt u meer weten over onze gelaatsverzorging of andere behandelingen dan kunt u altijd contact opnemen met Beaustyle.
 
 

Gelaats en gezichtverzorgingen

NIEUW EN EXCLUSIEF IN DE REGIO INTRACEUTICALS GELAATSVERZORGINGEN MET ZUURSTOF

Intraceuticals (duurtijd: +- 1.15u) € 99,00
Intraceuticals Kuur (6 behandelingen + 3 produkten) € 795,00
1 ampul Atoxilene € 50,00
½ ampul Atoxilene € 25,00
Schoonheidsinstituut Basis gelaatsverzorging (duurtijd: +- 30min)
– reiniging, uitduwen comedonen, vitamine masker of peeling € 29,00
– met paraffineverzorging € 36,00
Schhonheidsinstituut Klassieke gelaatsverzorging (duurtijd: +- 1.15u)
– reiniging, uitduwen comedonen, peeling, dieptereiniging,stoombad, gelaat en decolleté € 49,00
massage, masker, serum, dagcrème € 55,00
– met paraffineverzorging
Schhonheidsinstituut Luxe gelaatsverzorging (duurtijd: +- 1.30u)
– Klassieke gelaatsverzorging € 59,00
+ ampul collageen
+ paraffineverzorging
Schhonheidsinstituut Ontharingen
Bovenlip (met filmhars) € 5,00
Kin (met filmhars) € 6,50
Wenkbrauwen (met filmhars/pincet) € 6,00/7,50
Bovenlip + wenkbrauwen (met filmhars/pincet) € 10,00/12.00
Onderbenen (met striphars) € 15,00
Benen volledig (met striphars) € 27,00
Bikinilijn (klein) € 9.00
Bikinilijn (volledig) € 12,00
Oksels(met filmhars) € 10,00
Armen (met striphars) € 17.00
Rug (mannen – bovendeel – met striphars ) € 19,00
Rug (mannen – volledig – met striphars) € 29,00

Alle prijzen zijn standaard en inclusief BTW

Contacteer ons voor meer info over gelaatsverzorging

Gelaatsverzochingen  Beaustyle | Albertlaan 160 – 9400 Ninove| 0493/093 093| info@beaustyle.be

U bent steeds welkom voor vrijblijvend advies van maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 21u00, vrijdag van 9u00 tot 20u30 en  zaterdag van 9u00 tot 17u00

Zie ook :

GelaatsverzorgingenOntharingenSchoonheidsbehandelingenDefinitief ontharenBikinilijn ontharenLichaam ontharen benen ontharenOntharen kinOntharen bovenlipbuik ontharen ontharen laser armen ontharenOntharen harsenOntharen mannenOntharen vrouwenDefinitief ontharen prijs Definitief ontharen prijzenDefinitief ontharen bikinilijnOntharen prijs Ontharen prijzenBasis gelaatsverzorgingKlassieke gelaatsverzorging Luxe gelaatsverzorging Ontharingen voor mannen en vrouwenDefinitieve ontharingen voor mannen en vrouwenFoto’s Gelaatsverzorging met zuurstof;

Verzorging  gelaat

intraceuticals 2015 1Een schoonheidsspecialist voert een verzorgende, ontspannende en cosmetische handeling uit op het gezicht en lichaam. Een schoonheidsspecialist verzorgt de huid, geeft een make-up of advies voor de behandeling van huidproblemen, verkoopt (cosmetische) producten en geeft de klanten een persoonlijke, deskundige en hygiënische behandeling.

Salon Een schoonheidsspecialist werkt meestal in een salon. Dat kan een eenmanszaak zijn maar ook een groot bedrijf. Meestal zijn het kleine bedrijfjes die men aan huis heeft. De salon is vaak een kamer in het woonhuis van de beroepsbeoefenaar, soms met wachtkamer. Een speciale aanbouw aan het woonhuis wordt soms gebouwd, zodat een aparte ingang, wachtkamer en eventueel badgelegenheid wordt gerealiseerd.

Bij grotere bedrijven heeft men meerdere cabines waarin verschillende specialisten kunnen werken. In de salon c.q. cabine staat een behandelstoel waarin de klant ontspannen kan liggen. Een tabouret voor de schoonheidsspecialiste zelf, een loupelamp en een werktafel zijn onderdeel van de inrichting. Vaak heeft men professionele apparatuur in huis om diverse behandelingen te kunnen uitvoeren die passen bij het beoogde resultaat en de behandeling kunnen versterken. Onder de schoonheidssalons zijn ook amateurs, maar dit is niet vaak het geval.

De meesten hebben een erkend diploma behaald bij de diverse scholen die hiervoor erkenning hebben. De particuliere scholen zijn rond het jaar 1970 begonnen met het aanbieden van de opleidingen en hebben ervoor gezorgd dat deze erkend werden door de overheid. Sinds circa negen jaar is de opleiding schoonheidsspecialist voor jongeren ook te volgen bij de regionale opleidingscentra, die in meerdere jaren grote groepen jonge meisjes hiervoor opleidt.

 

Voor die tijd kon dit alleen bij de particuliere opleidingsinstituten, die in kleine groepen lesgeven en in minder jaren, zowel aan jonge als oudere leerlingen. Bij de particuliere opleidingsinstituten wordt de opleiding sinds ca. het jaar 1970 aangeboden in parttime, zodat het naast andere werkzaamheden of bezigheden gevolgd kan worden door leerlingen met een beroep of gezin. In Nederland is een aantal schoonheidssalons te herkennen aan hun lidmaatschap van de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging).

Een aantal is geen lid van de ANBOS, doch de specialisten hebben over het algemeen wel een erkend diploma en zijn ook zonder lidmaatschap professionele beroepsbeoefenaren. Sinds 1949 is ANBOS de enige brancheorganisatie voor de schoonheidsverzorging. Niet alleen voor een groot aantal schoonheidsspecialisten, maar ook voor de overheid en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau. ANBOS wordt erkend als woordvoerder voor de professionele schoonheidsspecialisten. Schoonheidssalons komen ook voor als beauty farm, beauty salon of praktijk voor huidverbetering.

Veel schoonheidssalons hebben hun eigen specialisme. Zo kan men bij de ene schoonheidssalon terecht voor visagie en pedicure en/of manicure, en bij de andere weer voor permanente make-up of een zonnestudio. De eisen voor het beroep staan in het kwalificatiedossier dat voor een deel wordt bewaakt door het kenniscentrum KOC. De eisen voor het bedrijf inclusief de specialismen zijn vervat in de Code van de schoonheidspecialist uitgegeven door het Hoofdbedrijfschap Ambachten.

Hieronder een paar voorbeelden van behandelingen die men kan ondergaan in een schoonheidssalon. * gezichtsbehandeling (reiniging, dieptereiniging, acne en milia verwijderen, masker o.a crème/poeder, dagcrème, gezichtsmassage) afhankelijk van het huidtype * aromatherapie * diverse massages (klassieke massage/hydromassage/reiki/shiatsu) * ontharen (harsen van benen, bovenlip, bikinilijn, armen, oksels) * wenkbrauwen epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen * hand- en voetverzorging (nagels vijlen, knippen, schoonmaken, lakken, massage hand, voet en vooraf voetenbad) * make-up: een dagmake-up of avond of gelegenheid, soms ook visagie.

Beaustyle is uw referenties voor gelaatsverzorgingen in Ninove, Geraardsbergen, Zottegem, Brakel, Roosdaal, Aalst, Denderleeuw, Liedekerke en omliggende gemeenten.